Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
może Bąk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
[quote]Krowa napisał:
[quote]Lindemans napisał:
[quote]Krowa napisał:
Lindemans napisał:
Krowa napisał:
[b] Co sie tam bedziesz przejmowac.

Tu musze sie z Toba zgodzic Jestem cepem i slusznie nazwalas. Z mojej strony, nazwanie Ciebie Glinska, tez nie jest obelga tylko jest, w moim cepowym srodowisku, wyrazem pogardy. Wiec czemu sie pienisz, slonko skoro nikt nikomu nie ubliza ? Bye, piekna

Teraz sie pienie dla odmiany Co ty jeszcze wymyslisz w celu odwracania kota ogonem ? To nie ja przylazlam sie ciebie czepiac w tym temacie. Nadal umyka ci ta drobna kwestia

Hm ..... cos cieniutko i Ciebie z logika Czy przyznanie Ci racji jest odwracaniem kota ogonem? Czy nie pytalas o Glinska? No i nie odnioslem sie sie (zrozumiale) do tematu a jedynie do Twojej checi sterowania co komu wolno a co nie. Zastanow sie, przemysl, albo przyjmij do wiadomosci i zapomnij.
Ze co? Ze handel praca? Nie spotkalem sie z tym zanim Polacy nie przyjechali do N. Oczywiscie, potepiam ten proceder, gdy odbywa sie na czarno. Bo na bialo to jest. Czymze jest Adecco jak nie wlasnie handlem praca. ?.
Tak to jest, ze podatkow to zeby placic jak najmniejsze ale oburzenie wielkie jak nie ma bezrobotnego albo innych socjali. Wtedy krzyk !
No ale nie o tym mialo byc, sorry za brak konsekwencji. Mialo byc o logice
E tam........grochem o sciane.Zapomnij.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Krowa napisał:

Dokladnie tak Wiec nastepnym razem nie zaprzataj sobie glowy czyms, o czym nie masz pojecia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Efektem domina wystarczy,ze Niemcy,Anglia,Francja,Szwecja czy nawet Norwegia kurek zakreci z kasa na dzieci poza ich terytorium,utrzymanie dzieci przezuci na Polske i jedno co naszym zostanie to zamiast bialo-czerwonej flagi nad Sejmem zawisnie biala oznaczajaca kapitualacje...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
Krowa napisał:

Dokladnie tak Wiec nastepnym razem nie zaprzataj sobie glowy czyms, o czym nie masz pojecia

Dobrze, Krolowo mopa. Dziekuje za rade. Od dzis, na Twoje wpisy beda tylko komentarze na Twoim poziomie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Krowa napisał:
Lindemans napisał:
Krowa napisał:

Dobrze, Krolowo mopa. Dziekuje za rade. Od dzis, na Twoje wpisy beda tylko komentarze na Twoim poziomie

Nie dosc, ze wybitny znawca zasad logiki, to jeszcze bajkopisarz Jestem pod stale rosnacym wrazeniem Ta krolowa mopa rzuca zupelnie nowe swiatlo na twoje rozterki umyslowe, o ile masz w ogole takowe rozterki z przyczyn zasadniczych
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
No dobra, niech bedzie krolowa szmaty. Jakkolwiek by tego nie rozumial.
Zadziwiajace ze jestes pod wrazeniem. Jak u mnie, to jedyne uczucie jekie mozesz wzbudzic to uczucie poblazania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Krowa napisał:
No dobra, niech bedzie krolowa szmaty. Jakkolwiek by tego nie rozumial.
Zadziwiajace ze jestes pod wrazeniem. Jak u mnie, to jedyne uczucie jekie mozesz wzbudzic to uczucie poblazania.

Z krolowej mopa, na krolowa szmaty - niewiarygodny awans A jaka niespotykana kreatywnosc z twojej strony
A teraz pozwol, ze zakoncze wymiane zdan z toba. Po pierwsze jest niebezpieczenstwo, ze za chwile sprowadzisz mnie do swojego poziomu i pokonasz doswiadczeniem, a po drugie rozterki moralne nie pozwalaja mi na dalesze znecanie sie nad twym ociezalym umyslem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
Dobre, nawet bardzo dobre Zwlaszcza ze w 80% zapozyczone No ale nic dziwnego ze sama nie potrafisz myslec. Jarus za Ciebie mysli i to wystarcza Biedna Ty !
Pa slonko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Krowa napisał:
Jarus za Ciebie mysli i to wystarcza Biedna Ty !
Pa slonko

Biedna ja Juz 3 razy dzis do Jarusia musialam dzwonic, bo inaczej skad bym mogla wiedziec co mam myslec o sztandarowym cepie i co cepowi odpisac

Krowa, ty nie mozesz byc takim durniem ? Mozesz ?

Nie moglam sie powstrzymac w obliczu takiej argumentacji
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok